Sortida botànica a l’entorn de la Font d’en Gilet (Martorell)

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica a l’entorn de la Font d’en Gilet (Martorell)
Descripció activitat

El dia 19 de juliol ens trobarem a les 6.30 h P.M. davant de l’estació de tren de la Renfe de Martorell per tal de fer una passejada botànica. Els que utilitzin els ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya poden baixar a l’estació de tren de Martorell central i caminar 100 metres fins a situar-se davant de l’estació de RENFE de Martorell que és el punt de trobada.

A partir de l’estació de la Renfe, caminarem per alguns carrers de Martorell fins a arribar al riu Anoia, un cop allà seguirem el curs del riu observant alguns arbres riberencs i seguirem aigües amunt fins a arribar a la carretera de Gelida. Un cop a la carretera de Gelida agafarem el camí que porta a Sant Genís de Rocafort descobrint la rica flora mediterrània de la zona. Després de caminar una mica arribarem a la Font del Gilet, punt final de la passejada. El recorregut no supera els 3 quilòmetres i el desnivell és escàs, inferior als 100 metres. La tornada es fa pel mateix camí retornant a l’estació de tren de la RENFE de Martorell i prenent, els que ho desitgin, un merescut refresc.

Cal portar aigua (la font del Gilet no raja) i calçat còmode. La durada de tot el recorregut serà d'aproximadament unes dues hores tenint en compte que ens aturarem durant tot el recorregut per tal d'observar la variada flora mediterrània.

HORARI PREVIST: de 18:30 h. a 20:30 h. 

Data de l'activitat
19/7/2019
Lloc activitat
Font d’en Gilet (Martorell)
Hora de trobada
A les 18:30 h.
Lloc de trobada
Estació Martorell (Renfe-Adif). Carrer Comerç, 1, 08760 Martorell, Barcelona.
Dades de contacte
bcnbll.floracatalana@gmail.com
Grups de treball