Sessió botànica i sortida al parc Serralada Litoral

Títol de la notícia
Sessió botànica i sortida al parc Serralada Litoral
Data de la notícia
6/5/2019
Notícia

El proppassat dia 1 de juny es feu al Centre de Documentació del Parc Serralada Litoral, a Vilassar de Dalt, es dugué a terme una jornada multidisciplinar amb diferents xerrades i una petita sortida.

Primer de tot, el president de Flora Catalana desvetllà els intríngulis de la pàgina web de l’associació, la qual cosa provocà molt de interès per part dels assistents. Posteriorment, des del Centre de Documentació, s’informà de l’existència de diferents projectes de ciència ciutadana que es duen dins el Parc i com s’està treballant per tal de materialitzar quelcom referent a les plantes. A continuació, es feu una breu introducció a la morfologia i terminologia botànica per tal de començar a posar les bases de cara a poder determinar, un mateix i amb l’ajut de les eines pertinents, les diferents espècies de la nostra flora. Finalment, es feu una breu sortida per tal de determinar algunes especies i refermar alguns dels coneixements adquirits.

Adjunt a aquesta notícia s'hi podent trobar les imatges de l'esdeveniment, així com la presentació que la botànica Carme Buxalleu (coordinadora del GL del Maresme) va preparar per fer la xerrada "Introducció a la morfologia i terminologia botànica".

Volem fer palès, des de Flora Catalana, el nostre sincer agraïment a la direcció del parc i al seu centre de documentació per les facilitats que ens han posat i la plena col·laboració amb la nostra associació. Roser i Toni, moltes gràcies!

Grups locals
Grups de treball