Curs de fotografia macro de natura

Títol de la notícia
Curs de fotografia macro de natura
Data de la notícia
18/5/2019
Notícia

El passats dies 6 i 27 d'abril tingué lloc el curs de Fotografia de Macro organitzat per Flora Catalana i impartit, desinteressadament, per Jordi Prat (GOC) i ajudat en la part pràctica per en Marc Solà.

Vegeu les imatges del curs a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/1743

Ha estat un curs molt interessant que va sorprendre als assistents per obrir un univers de possibilitats en el camp de la fotografia digital. Podeu veure el contingut del curs a la següent adreça: http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2019002

Des de Flora Catalana, volem expressar el nostre més sincer agraïment a en Jordi Prat per la seva voluntat alhora trametre el seu coneixement, per l’amenitat de les seves explicacions i per impartir el curs desinteressadament. De la mateixa manera el nostre agraïment a en Marc Solà per reforçar, aportant la seva experiència, la docència de la part pràctica i per fer-ho també de manera completament desinteressada.

L'experiència ha estat molt positiva i veritablement enriquidora, i això ens dona ànims a organitzar un curs similar per l'any vinent, en el que s'introduiran una sèrie de conceptes bàsics per tal de que hi puguin accedir també persones sense coneixements previs de fotografia digital.