Publicació del Número 2 de MIlfulles

Títol de la notícia
Publicació del Número 2 de MIlfulles
Data de la notícia
20/1/2019
Notícia

Acabem de publicar el SEGON número de la revista Milfulles (la revista de Flora Catalana) a la web de la nostra associació.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num2

A l’enllaç veureu que us podeu descarregar un “pdf” amb tota la revista complerta, alhora que també, a la pestanya “Articles”, podeu trobar-hi els “pdf” de cada article per separat, la qual cosa facilita la descàrrega de la revista (especialment si no disposeu de massa ample de banda). A l’última pestanya, anomenada “Crèdits”, hi podreu trobar el nom de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració d’aquest número (fent-hi clic podreu consultar el seu perfil).

Adjuntem a aquest número de Milfulles, un suplement molt interessant sobre etnobotànica. Amb la publicació de la nostra revista, volem fer arribar el saber de les plantes i el seus usos a la nostra societat, creiem que amb això podem fer una labor de conscienciació i difusió que no té preu i que, de ben segur, contribuirà a la preservació del nostre patrimoni natural i ètnic. Per a que aquesta difusió sigui el més efectiva possible, us demanem que reenvieu la nostra revista al màxim nombre de persones/entitats.

FEM-LA CÓRRER!

Serà la manera de que la nostra feina, la feina de tots, sigui en benefici de tothom. Per reenviar la revista a terceres persones no heu d’adjuntar els pdf’s en un correu, per la seva mida us donaria veritables problemes. La manera més simple i més efectiva de compartir la revista és posar l’enllaç web següent al correu electrònic que feu servir per difondre-la:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num2

És important destacar que els lectors pdf on-line no són capaços de reproduir la qualitat coplerta de la revista. Per veure l'edició en la qualitat original recomanem descarregar la revista i obrir-la amb Adobe Acrobat Reader.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana