Herbetes per la ratafia, al Penedès

Mapa localització

Títol activitat
Herbetes per la ratafia, al Penedès
Descripció activitat

El Grup local del Penedès de Flora Catalana organitza una passejada a l’entorn de la Muntanyeta (Olèrdola) de reconeixement de plantes útils per fer ratafia.

Es tracta de fer una caminada d’uns 4 quilòmetres en la qual ens hi podem passar tot el matí entretinguts, tot descobrint entre 20 i 30 plantes que ens poden anar bé per fer una ratafia casolana. La passejada es farà entre zones de matollars, boscos, conreus i algun rocallís.

Tot procurant de no malmetre cap planta, se’n podran recol·lectar branquetes... Es donaran indicacions per fer ratafia, però qui en faci que s’espavili a tenir l’esperit a punt a casa seva...

Punt de trobada a l’aparcament de la Muntanyeta (prop del cementiri de Moja – Olèrdola).

Procurant per la salut dels assistents i poder mantenir les distàncies de seguretat recomanades, arran de la pandèmia de COVID-19, LA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA SORTIDA QUEDA LIMITADA A UN MÀXIM DE 20 ASSISTENTS (O EL LÍMIT QUE SIGUI D'APLICACIÓ EL DIA DE LA SORTIDA) . A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

INSCRIPCIÓ: per inscriure's cal fer-ho a la web del grup local (botó "INSCRIPCIÓ A UNA ACTIVITAT") o bé directament a l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement AQUÍ. La inscripció implica el compromís de complir el que s'estableix en el protocol de prevenció contra la COVID-19 que trobareu en el mateix enllaç d'inscripció.

LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC.

Data de l'activitat
27/06/2019
Lloc activitat
Entorns de la Muntanyeta (Olèrdola)
Hora de trobada
A les 9:00 h.
Lloc de trobada
Aparcament de la Muntanyeta
Dades de contacte
penedes.floracatalana@gmail.com
Grups locals implicats
Grups de treball