El Racó del Soci

Racó del soci

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Núm 2. Notícies de l'associació

Resum de les notícies de l'associació desde juny a desembre de 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Núm 2. Exposició sobre gimnospermes

Amb la idea de posar a l’abast de tothom el poc conegut món de les gimnospermes, el Grup Local del Baix Ter (Baix Empordà), de Flora Catalana, va preparar una exposició amb mostres d’espècies d’aquest grup de plantes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Núm 2. La nova web de Flora Catalana

La ràpida evolució en el camp de la informàtica i les comunicacions ha estat la causa principal que la web de Flora Catalana (floracatalana.net) hagi esdevingut tecnològicament obsoleta. Aquest fet, conjuntament amb la petició de noves funcionalitats per part dels socis, ha obligat a la reprogramació completa de la web. La nova web, floracatalana.cat, pretén satisfer els nous requeriments establerts pel col· lectiu de l’associació, amb una tecnologia actual i àgil per tal de permetre un desenvolupament ràpid i efectiu. En aquest article s’explica breument aquesta experiència, fent incís en les novetats que aporta la nova plataforma web i els reptes que es plantegen a l’associació.

 

 

 

 

 

 

Núm 1. Flora Catalana, l'associació

La llavor que ha donat lloc a la nostra associació fou plantada amb afecte fa més de deu anys per l’Albert Mallol. D’aleshores ençà ha germinat, ha anat creixent i donant fruits. En aquest article us convidem a seguir les seves passes durant aquests anys fins l’actualitat.