Sortida a Blanes de flora invasora, projecte LIFE medCLIFF (apadrina un transsecte)

Títol de la notícia
Sortida a Blanes de flora invasora, projecte LIFE medCLIFF (apadrina un transsecte)
Data de la notícia
14/07/2022
Notícia

Tens ganes de col·laborar en la conservació dels penya-segats de la Costa Brava?

Si t’apassionen les plantes i els hàbitats costaners, apunta’t a la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS!

Vine i participa en la ruta botànica guiada pel camí de ronda de Blanes que hem organitzat, on, de la mà d’experts botànics, podràs observar i aprendre a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, moltes escapades de jardins, algunes invasores, que tenen o poden tenir un impacte en la biodiversitat i la conservació dels penya-segats amb vegetació endèmica de la Costa Brava.

A més, t'explicarem tots els detalls de com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS i, si ho vols, podràs registrar-t'hi i contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava.

A través de la  Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS, per al seguiment i vigilància de la flora exòtica invasora que afecta els penya-segats mediterranis, els participants recullen les dades ecològiques i biològiques necessàries per a modelitzar y predir el risc d'invasió en zones prioritàries, així com per a definir la millor estratègia d'actuació davant cada espècie.  

T’esperem a Blanes el proper dijous 14 de juliol!
Inscripció gratuïta fins a l'11 de juliol

Inscriu-te aquí

ATENCIÓ!L’activitat es dirigeix a joves (edat mínima 16 anys) i adults. Es durà a terme en terreny pedregós i a ple sol, et recomanem que portis calçat còmode de sola no relliscant, roba lleugera de màniga llarga, barret o gorra, crema solar per les parts del cos en exposició i aigua en quantitat suficient per a tota la durada de la sortida. Si ho vols, també pots portar un petit esmorzar o snack.

LIFE medCLIFFS - Towards an integrative management of Invasive Alien Plant Species in Mediterranean sea cliffs of European interest (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta pàgina web són responsabilitat dels socis del projecte i no necessàriament reflecteixen l’opinió de la Unió Europea."
Grups de treball