Exposició "Fulles. Un món extraordinari" i xerrada sobre l'evolució vegetal

Títol de la notícia
Exposició "Fulles. Un món extraordinari" i xerrada sobre l'evolució vegetal
Data de la notícia
20/02/2022
Notícia

El dia 10 de febrer, el Grup Local del Penedès va oferir la xerrada titulada “L’evolució vegetal. De l’origen de la vida a les plantes actuals. La flora del Penedès i alguns dels seus usos”. La xerrada tingué lloc en el marc de l’exposició “Fulles. Un món extraordinari”, una exposició ideada i creada pel Grup Local del Baix Ter que, en aquesta ocasió, el Grup Local del Penedès exposa a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell (fins el dia 23 de febrer).

La xerrada s’inicià en l’origen de la vida, fa uns 4.000 milions d’anys, i transcorregué a través del temps fins arribar als grups de plantes que convieun a l'actualitat. L'explicació de cadascun d’aquests grups, s’il·lustrà amb plantes del Penedès de les quals, se'n comentaren alguns dels seus usos. Al final, un públic interessat i agradable allargà l’acte amb preguntes i comentaris que ajudaren a enriquir l’explicació.

Moltes gràcies als assistents per la calidesa i l’interès mostrat, i a la Biblioteca Pública Terra Baixa per fer possible l’exposició i la xerrada.

Grups locals